Butlletí Empresarial OFEM - Febrer'24

 ADRCatCentral rep 30 sol·licituds en la convocatòria dels Leader 2023

Consulta la notícia AQUÍ


Des del DILLUNS 12 DE FEBRER AL DIMARTS 5 DE MARÇ DE 2024 les empreses, entitats i institucions dels territoris rurals Leader poden presentar les seves ofertes de pràctiques qualificades per acollir estudiants universitaris durant els mesos d'estiu.

Els Ajuts al Pràcticum Odisseu pretenen INCENTIVAR L'ESTADA DE JOVES UNIVERSITARIS EN PRÀCTIQUES REMUNERADES A LES EMPRESES SITUADES EN MUNICIPIS RURALS, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l'establiment d'aquests joves a les zones rurals.

Més informació aquí


Novetat!! Enguany hem incorporat una sessió únicament pràctica, a les dues "més teòriques" que s'han realitzat en edicions anteriors, atent les vostres demandes.

Entre els objectius trobem: conèixer quin són els principals impostos, directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms persones físiques. 

Inscripcions: https://forms.gle/mZ3rehDMF5xfNPGK6 

Pots consultar la fitxa de la formació AQUÍ

Si estàs interessat en assistir a un dels cursos envia un correu a solerft@diba.cat


Els ajuts van destinats a finançar projectes singulars i transformadors que cobreixin processos i productes fàcilment escalables i reproduïbles amb una clara orientació a l’usuari final i que continguin, entre d’altres, millores en la digitalització i intel·ligència aplicades a la gestió, promoció, valorització i difusió per a les destinacions i el sector turístic.

Beneficiaris: empreses del sector turístic, associacions sense ànim de lucre i empreses l'activitat de les quals els permeti constituir-se en socis tecnològics i amb experiència demostrable en l'àmbit turístic.

Més informació aquí.


Concessió de subvencions per finançar projectes d'eficiència energètica i economia circular en empreses d'allotjament turístic, en el marc del component 14 del Pla de recuperació, transformació i resiliència d'Espanya, dins de l'instrument europeu de recuperació Next Generation EU.

Més informació aquí i accés al tràmit


 

Ja està disponible el calendari de workshops, visites comercials, presentacions i jornades 2024, organitzats per l'Agència Catalana de Turisme (ACT), on tindràs l'oportunitat de fer negocis amb compradors i networking amb el sector.

Accedeix al calendari

A mesura que es vagin concretant les dates i els llocs on se celebrin aquests esdeveniments, al nostre web podràs consultar-ne el programa, les condicions de participació, un contacte i com registrar-te per participar-hi.


El programa ACTIVA Indústria 4.0 ofereix un assessorament especialitzat i personalitzat per a les petites i mitjanes empreses industrials.

Inclou: 50 hores d'assessorament realitzat per consultors de primer nivell, el pla de transformació digital detallant les actuacions a realitzar, visites a l’empresa  per un millor anàlisis, tallers pràctics de solucions tecnològiques.

Beneficis: L'empresa beneficiaria no haurà de pagar res, els consultors cobrem directament del Ministerio, la consultoria permetrà concretar les actuacions a fer per millorar la competitivitat de l'empresa, les empreses que realitzin aquesta consultoria, tindran accés preferent a subvencions futures.

Més informació aquí


 

Suport a la rehabilitació energètica en edificis residencials i no residencials a municipis fins a 5.000 habitants mitjançant millores de l’eficiència energètica i la incorporació d’energies renovables enquadrant-se el mateix.

Més informació aquí.


Per sol·licitar més informació, per resoldre els vostres dubtes, per tot allò que necessiteu aclarir, podeu contactar amb nosaltres a través del NOU telèfon mòbil 670 460 258, també ens podeu contactar per whatsapp o a través del correu electrònic: cpmm.ofem@diba.cat 

 

 
 
01/02/2024
Fins el 24/03/2024
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-03-2024 09:23