Ajuntament de l'Estany

Hort del SagalÚs i Jardins del MossŔn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Com tramitar sense desplašaments

Us expliquem pas a pas com podeu tramitar:

* Feu servir el navegador Internet explorer.
* Us recomanem tenir dues finestres obertes. Una per anar seguint les instruccions i una altra per a fer el tràmit. 

1. Obtenir una identificaciˇ electr˛nica.


És una manera de certificar la vostra identitat mitjançant un ordinador o un altre dispositiu mòbil, de manera segura. Així podreu fer molts dels tràmits disponibles sense haver-vos de desplaçar.

Hi ha tres maneres d'obtenir una identificació electrònica vàlida:


Certificats digitals 

 2. Accedir al web d'e-TRAM


Feu clic per accedir al web per tramitar sense desplaçaments:

Us trobareu amb la següent pàgina:
3. Realitzar el trÓmit

Com a exemple, us mostrem com fer una instància genèrica:En la següent pàgina us trobareu una icona on posa "Empleneu la sol·licitud", hi feu clic. (També dona l'opció d'emplenar per després imprimir-ho i tramitar-ho presencialment).Llavors us demanaran que us identifiqueu. Mitjançant l'IdCAT Mòbil, haureu de posar el vostre DNI i mòbil. Cliqueu damunt de la icona "Utilitza el meu idCAT Mòbil". (També podeu donar-vos d'alta en aquesta mateixa finestra. Així com d'identificar-vos d'altres maneres).Us apareixerà un missatge on us informen que han enviat un missatge de text al vostre mòbil amb una contrasenya temporal, que només l'haureu de posar per aquest tràmit únicament. Cliqueu damunt de "Verifica".*Després pot sortir un missatge amb una finestreta: 


Si és així, feu clic aquí per a continuar. En cas contrari, ometre aquest pas.

El següent pas és emplenar el formulari amb les vostres dades personals.Després, acabeu d'emplenar les dades de sol·licitud. I podeu adjuntar-hi documents, fent clic a l'enllaç.Se us obrirà una finestreta on us donarà l'opció de seleccionar l'arxiu que voleu adjuntar.Verifiqueu que sigui l'arxiu que voleu i feu "Acceptar". Un cop adjuntat el document, el podeu eliminar, si així ho voleu. En l'apartat següent, "Informació de la Sol·licitud", podeu donar el vistiplau perquè us enviïn les notificacions relacionades amb el tràmit per correu-e o pel mòbil (per exemple, podeu rebre un missatge confirmant que el tràmit s'ha enviat correctament).
Per acabar, doneu a "Continuar".Ja per finalitzar, haureu de confirmar que totes les dades són correctes. I us apareixerà el següent missatge:

I si tot ha anat bé, i així ho heu indicat, rebreu un missatge o per correu-e i/o per mòbil confirmant que el tràmit s'ha enviat correctament.
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H