Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Notícies

S'inicien les obres de millora de la zona esportiva de l'Estany

Dilluns, 4 d'abril del 2022

Amb aquestes obres es pretén, per una banda, millorar i adequar la pista nova i la piscina, i per l'altra, reduir els actes vandàlics en aquest equipament.

Aquest mes s'han iniciat les obres de millora de la pista i de la piscina municipal de l’Estany, a fi que les instal·lacions es puguin gaudir totalment renovades entre aquest any i l’estiu del 2023.

Dos dels objectius del projecte de millora de la piscina són incrementar la seguretat i millorar el confort dels usuaris, ja que una de les actuacions més importants que es contempla és la renovació de l’àrea de les platges, que consistirà en pavimentar de nou la vora de les piscines i afegir un nou espai de gespa artificial. Una altra de les actuacions importants en aquest sentit és la instal·lació d’una barana per l’accés a la piscina gran i la instal·lació d’unes escales d’accés a la piscina petita.

El projecte també contempla algunes millores en la maquinària i el sistema de filtratge de l’aigua de la piscina, que el faran força més eficient. També es preveu la instal·lació de diversos elements de seguretat amb l’objectiu d’evitar el vandalisme en aquest equipament.

Pel que fa a la pista poliesportiva, es renovarà tot l’enreixat de la pista nova i es pintarà de nou la tanca que envolta l’interior, fet que embellirà completament l’espai.

Algunes de les actuacions compten amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona.

  |   Envia'm

Imatges

 -  -


C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H