Ajuntament de l'Estany

Hort del SagalÚs i Jardins del MossŔn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

NotÝcies

Qu? fer en cas d'afectaci? en el senyal de la TDT? Aviat finalitzar? el termini per sol?licitar actuacions de manera gratu?ta.

Dimecres, 23 de gener del 2019

Com ja es va informar en el seu dia, s'està despleçant la xarxa 4G a la banda 800MHz, permetent que la ciutadania gaudeixi de connexions mòbils d'alta velocitat sobre tecnologia LTE (4G), amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i major extensió geogràfica.

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT), a causa que anteriorment s'utilitzava per al servei de TDT. En previsió d'això, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de l'Ordre IET/329/2015, de 26 de febrer de 2015, ha establert el procediment d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes de forma totalment gratuïta i causant les mínimes molèsties possibles a la ciutadania:

·        S'ha posat en marxa Llega800, entitat gestora encarregada de solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió conseqüència de la posada en marxa de l'emissió del 4G a la banda 800MHZ, de forma totalment gratuïta per a la ciutadania.

·        Qualsevol ciutadà/ciutadana pot sol·licitar a Llega800 la solució de les afectacions produïdes pel desplegament de 4G a la banda de 800 MHZ. A efectes preventius, les persones residents a les zones més afectades, rebran al seus domicilis una comunicació informant del servei d'adaptació preventiva de l'antena que s'ofereix gratuïtament.

·        Per gestionar aquests serveis, s'ha posat a disposició de la ciutadania un telèfon d'atenció gratuït (900.833.999) i una pàgina web www.llega800.es .

·        La ciutadania que així ho decideixi, si assumeix el possible cost de la intervenció, pot demanar la realització d'aquests serveis a la seva empresa de manteniment de confiança.

El proper 31 de gener finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part de les persones usuàries de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G en la banda 800 MHz.


  |   Envia'm

Imatges

 -  -


EnllašosC/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H