Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Notícies

Nota de premsa - El Consell Comarcal del Moianès incorpora a 17 persones en situació d'atur

Dimarts, 21 de gener del 2020

NOTA DE PREMSA – CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS

Moià, a 21 de gener del 2020

 

El Consell Comarcal del Moianès incorpora a 17 persones en situació d’atur

§  Les noves contractacions engloben col·lectius molt diversos, des de joves menors de 30 anys fins a aturats de llarga durada

 

El Consell Comarcal del Moianès i el Consorci del Moianès,  han incorporat a 17 persones que es trobaven en situació d’atur, mitjançant diferents programes del  Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Les noves contractacions engloben col·lectius molt diversos, des de joves menors de 30 anys fins a aturats de llarga durada.

A través dels  programes Treball i Formació i Enfeina’t,  se’ls ofereix una oportunitat per obtenir experiència professional per a la seva inserció laboral, trencar amb la seva situació de desocupació, i adquirir competències per millorar la seva ocupabilitat. Actuaran només en els àmbits en què el Consell Comarcal i el Consorci del Moianès tenen competències, com per exemple: turisme, educació, serveis a les persones, promoció econòmica i territori.

Gairebé la totalitat de les persones contractades són del Moianès.

A través del programa Treball i Formació, gestionat des del Consell Comarcal, s’han incorporat nou persones amb un contracte a jornada completa de sis i dotze mesos:  cinc auxiliars administratius, dos de peons de manteniment, 2 persones de neteja.

 

Des del Programa Enfeina’t, gestionat des del Consorci del Moianès, s’han contractat cinc persones amb una vinculació d’un any de durada. Entre elles hi ha dos auxiliars administratius, un monitor de lleure, una persona de neteja i una persona per recepció i oficina de turisme del Moianès.

 

A totes les persones participants se’ls ofereix formació i acompanyament per la inserció laboral, amb l’objectiu de facilitar la seva reincorporació al mercat de treball.

A més a més, s’ha contractat dues persones pel  programa de Garantia Juvenil, i una del Programa d’Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL).

A part de les noves 17 contractacions, el SOC també ha subvencionat la pròrroga  de 5 contractes.

 

Per a més informació:

Consell comarcal del Moianès

93 820 80 00

www.ccmoianes.cat

persones@ccm.cat

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H