Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Notícies

Festa viu l'Ecomuseu del Moianès

Dissabte, 13 de novembre del 2021

Aneu a gaudir de la Festa viu l'Ecomuseu del Moianès, enguany a GRANERA

Aquest cap de setmana (13 i 14 de novembre) a Granera es celebrarà la Festa Viu l’Ecomuseu del Moianès, l’objectiu principal de la qual és donar a conèixer el projecte de l’Ecomuseu del Moianès que pretén difondre, promocionar i revaloritzar el patrimoni pre-industrial de la comarca.

 

En el marc de la festa “Viu l’Ecomseu del Moianès” podrem gaudir de moltes i variades activitats, algunes d’elles lligades a la revalorització i difusió del patrimoni, d’altres que ens permetran conèixer més i millor el municipi on es celebra aquesta festa itinerant pel Moianès, enguany a Granera, i d’altres més lúdiques per gaudir de la festa i fomentar la cultura comarcal.

 

El dissabte dia 13 podrem fer una caminada per conèixer la flora i la fauna del torrent de la Riera de Granera , participar en un joc de sensibilització ambiental, assistir a una xerrada d’harmonització d’espais, participar en una taula rodona sobre l’incendi del 2003 a Granera o gaudir de bona música  (concerts dels grups: El so de les caves i Jim Tersol & The Dreamers)  i tast de vins del Moianès.

 

El diumenge dia 14, al llarg de tot el matí, hi trobarem parades d’empreses del Moianès ( de productes de la terra, empreses de turisme... ).

També podrem participar d’un taller de ioga somàtic, fer una passejada trementinaire pel municipi, i a les 11 del matí, podrem veure la presentació del projecte de restauració de l’edifici de l’antic cremador de Castellterçol com a centre d’interpretació de l’Ecomuseu, i també el passi del vídeo El Moianès ve taaaan de gust.

A continuació, contes, repic de campanes i Missa, i a la tarda mostra de country i concert de Fi de Festa amb els S’temple bar.

 _____________________

 

 

Consorci del Moianès

ccmn.comunicacio@ccmoianes.cat

T.93 830 14 18

www.ccmoianes.cat

www.consorcidelmoianes.cat

www.moianesturisme.cat

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H