Ajuntament de l'Estany

Hort del SagalÚs i Jardins del MossŔn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Comunicaciˇ

Obertura de les xarxes socials i nou canal de whatsap

SEGUEIX-NOS A:
  • LES XARXES SOCIALS OFICIALS DE L'AJUNTAMENT DE L'ESTANYFACEBOOKTWITTERINSTAGRAM


DONA'T D'ALTA AL:
  • CANAL DE WHATSAPP DE L'AJUNTAMENT DE L'ESTANY
670 010 246

Vols que l'Ajuntament de l’Estany t'enviï per WhatsApp els avisos i comunicats importants i urgents?

Segueix aquestes instruccions i dona’t d'alta:
  1. Guarda en la teva agenda de contactes el telèfon 670 010 246 amb el nom “Ajuntament de l’Estany”.
  2. Envia un missatge per WhatsApp amb la paraula ALTA.
A partir de llavors rebràs els comunicats de l'ajuntament.
Aquest és un servei unidireccional destinat a la difusió de l'activitat municipal.
Si no vols rebre més missatges de l'ajuntament, has d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament et donarem de baixa del Servei.

Normes i condicions d'˙s de les xarxes socials i canal de Whatsapp de l'Ajuntament de l'Estany

 

Les xarxes socials i canal de Whatsapp de l’Ajuntament de l’Estany són oberts, és per això que demanem respecteu les següents normes d'ús:

- Preguem a les persones usuàries no fer publicitat d’empreses, propaganda o esdeveniments privats de cap tipus. Aquests continguts seran eliminats. Queda reservat el dret a bloquejar a qui insisteixi en aquesta pràctica.

- Els comentaris de les persones usuàries són lliures, personals i no atribuïbles a l’Ajuntament de l’Estany. Tanmateix, aquests, no podran contenir missatges que atemptin contra l’honor, la intimitat, la imatge personal i la dignitat de les persones i, en particular, que puguin perjudicar el desenvolupament físic, mental o morals dels menors, ni que fomentin l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, ideologia, afiliació política, orientació sexual, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància. L’Ajuntament de l’Estany es reserva el dret a eliminar qualsevol contingut que infringeixi aquesta norma. Preguem que prevalgui el respecte, el civisme i el sentit comú.

- No es permet enviar contingut amb drets reservats (copyright) sense permís del seu propietari a no ser que sigui mitjançant enllaç a URL del lloc del propietari.

- S’eliminarà de la pàgina el contingut software o altres materials que continguin virus, anuncis no sol·licitats (spam), esquemes piramidals o qualsevol altre contingut similar.

- En cas de registres per a concursos, sortejos o promocions es demanaran les dades personals, la gestió de les quals sempre es regiran segon la llei orgànica (LOPD) de 13/1999.

- El canal de Whatsapp es presenta en forma de llista de difusió (no és un grup de WhatsApp), de manera que només rebreu els missatges que envia l'Ajuntament i no rebreu mai missatges dels altres membres de la llista a través d'aquest canal. Els missatges s'enviaran mitjançant la funcionalitat de les llistes de difusió de l'aplicació. Això vol dir que ningú podrà veure o obtenir el vostre telèfon. Si us voleu donar de baixa, heu d'enviar un missatge de Whatsapp amb el text BAIXA i automàticament us donarem de baixa del Servei.

- En cap cas, les xarxes socials ni el número de telèfon habilitat pel servei de Whatsapp, no poden considerar-se ni utilitzar-se com un dels canals oficials de contacte amb l'Ajuntament de l'Estany, ja que n'hi ha d'altres habilitats a tal efecte: Contacte. Les xarxes socials i el canal de Whatsapp són unicament canals unilaterals de comunicació. 

- Seguir-nos a les xarxes i subscriure's al servei de Whatsapp de l'Ajuntament de l'Estany suposa l'acceptació de totes aquestes normes.

La voluntat de l’Ajuntament de l’Estany és informar a les persones usuàries de la manera més eficient i precisa possible. Malgrat tot, la informació disponible es pot veure afectada per modificacions que es van actualitzant; per aquest motiu, cal tenir present que les respostes que es donen són vàlides en el context temporal en què es responen. L’Ajuntament de l’Estany no es fa responsable de l’exactitud i actualització de la informació que provingui d’altres persones físiques o jurídiques que hi hagi als seus espais socials o als que es remeti ni de l’ús per tercers de la informació continguda.PROTECCIÓ DE DADES 

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l'Ajuntament de l’Estany i seran objecte de tractament per gestionar les xarxes socials i canal de Whatsapp de l'ajuntament utilitzats pels usuaris, en l'àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei.

Responsable del tractament: Ajuntament de l’Estany C. Dr. Vilardell, 1 08148 L’Estany Tel.: 938303000 estany@estany.cat www.estany.cat 
Dades de contacte delegat de protecció de dades: estany@estany.cat C.Dr.Vilardell, 1 08148 L’Estany Tel.: 938303000 
Finalitat del tractament: Gestionar la llista de difusió i xarxes socials. 
Base jurídica: Compliment d’una obligació legal aplicable al responsable del tractament. 
Destinataris: Les vostres dades no es comuniquen a tercers, ni es transferiran fora de la Unió Europea. 
Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament i sol·licitar-ne la limitació, enviant la vostra sol·licitud a l’adreça de l’Ajuntament de l’Estany o mitjançant la seva seu electrònica al web www.estany.cat. Termini de conservació de les dades: El temps necessari  i que prevegi la normativa del procediment administratiu i la normativa de l’arxiu històric. 
Reclamació: Podeu presentar una reclamació adreçada a l’Ajuntament de l’Estany, mitjançant la seu electrònica al web www.estany.cat o per mitjans no electrònics.

 

C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H