Ajuntament de l'Estany

Hort del SagalÚs i Jardins del MossŔn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Inauguraciˇ de la 1a fase del projecte d'accessibilitat al Centre de Visitants de l'Estany

Dissabte, 16 de setembre del 2017

Gràcies a l'ajut econòmic de la Diputació "Foment de l'accessibilitat", en el marc del Protocol general del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016 - 2019" atorgat a l'Ajuntament de l'Estany, s'han pogut adaptar els continguts del Centre de Visitants a la llengua de signes catalana per a persones sordes oralistes i signants. Amb aquesta acció, esdevé el primer Centre de Visitants adaptat de Catalunya. Els vídeos, realitzats per la FESOCA (Federació de Persones Sordes de Catalunya) i vinculats a través d'un codi QR, es poden visualitzar a La Mirada Tàctil, pàgina web de la Diputació de Barcelona: http://www.diba.cat/es/web/opc/mirada_tactil

És per això que el dia 16 de setembre, a les dotze del migdia, Plaça Monestir, 4 tindrà lloc l'acte d'inauguració de la 1a fase del projecte d'accessibilitat al Centre de Visitants de l'Estany, realitzat per La Mirada Tàctil de l'Oficina de Patrimoni Cultural. Serà presidit per l'Il·lm. Sr. Salvador Tresserra, alcalde de l'Estany. Hi intervindran:

- l'Il·lm. Sr. Joan Josep Puigcorbé i Benaiges, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona
- l'Il·lm. Sr. Dionís Guiteras i Rubio, president del Consell Comarcal del Moianès
- el Sr. Antonio Martínez Álvarez, president de la FESOCA

El programa previst de l'acte serà el següent:

- A les 12:00h tindrà lloc la inauguració del Centre de Visitants adaptat a la llengua de signes catalana per a persones sordes oralistes i signants.
- Un cop finalitzats els parlaments, es visitarà l'exposició permanent del Centre de Visitants L'Estany, història i natura: el domini de l'aigua i de la terra.
- A les 14:00h fi de l'acte (aproximat). Refrigeri. Comiat i sortida

Lloc: Centre de Visitants
Horari: 12:00
Preu: --Ç

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H