Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

III Cicle de conferències (Re) descobrint el patrimoni de l'Estany.

Divendres, 6 de novembre del 2020

Una de les finalitats de la Casa de Cultura de l’Ajunta­ment de l’Estany és contribuir a la creació, la recopilació i la divulgació de coneixement sobre el patrimoni his­tòric, arquitectònic, artístic, natural, cultural i etnològic del municipi. Amb aquest objectiu, ha organitzat la tercera edició d’un cicle anual de conferències que vol apropar a la ciutadania alguns dels aspectes menys habi­tuals i més desconeguts del patrimoni local, sempre sota la guia de professionals experts en la matèria que, en cada edició, afrontaran un tema diferent des de diverses vessants.

 

En aquest tercer Cicle se celebraran dues jornades de conferències i un taller que volen contribuir a la divulgació i valoració del patrimoni natural de l’Estany, municipi del Geoparc Mundial de la UNESCO de la Catalunya central.

 

Us convidem al III cicle de conferències (Re)descobrint el patrimoni de l’Estany – El patrimoni natural de l’estany I amb aquesta proposta a la sala polivalent de la Casa de Cultura:

1a jornada - dissabte 14 de novembre de 2020

17:00 - Inauguració i presentació del III Cicle de conferències i tallers per part de Salvador Tresserra i Purtí, alcalde de l’Estany.
Presentació del cicle i de la jornada per part de Jordi Espuny Solaní, geòleg i comissari del III Cicle.
Conferència - 17:30
El Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central. El patrimoni de l’Estany, impartida per Ferran Climent i Costa, geòleg i director científic del Geoparc.
Conferència - 18:30
Flora i fauna del Moianès i de l‘Estany. Quina flora i fauna podríem esperar si l’Estany recuperés la zona humida, impartida per Montse Clapers Aibar, biòloga i directora de projectes de Gaia Serveis Ambientals.
.
2a jornada - dissabte 12 de desembre de 2020
Conferència - 17:00

Què en sabem de la geologia de l’Estany?, impartida per Santi Beuter Sánchez Villanueva, geòleg, director tècnic i soci fundador de BEUTER-BLASCO Consultoria Geològica SLP.
.
3a jornada - diumenge 27 de desembre de 2020
Taller - 10:00-13:00
Coneixem les roques i minerals del Moianès, impartida per Jordi Espuny Solaní, geòleg i divulgador de les ciències de la Terra. Director tècnic de GeoHid i Taller de Geologia.
.
Inscripcions

 


És necessari fer una inscripció per cada persona assistent.
En cas que no es pugui fer el programa presencialment realitzarem les conferències telemàticament i informarem per correu electrònic a totes les persones inscrites.

Per telèfon 93 830 30 00 de dimarts a divendres de 17h a 20h
Dissabtes i diumenges de 10h a 14h
per e-mail: estany.dinamitza@estany.cat

Lloc: -
Horari: -
Preu: gratu?t€

  |   Envia'm

Imatges

 -  -


Documents

re20201.pdf -  -
re20201.pdf
185Kb


C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H