Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Càpsules formatives àmbit cultural

Dimarts, 31 de maig del 2022

Des del Consell Comarcal del Moianès han preparat per als propers mesos una formació específica d’àmbit cultural, ja siguin professionals, associacions, o bé ciutadania en general interessada en el tema.

Aquest primer bloc consta de quatre càpsules formatives relacionades amb “Instruments per a la gestió de la Cultura”.

 

  1. Disseny i formulació de projectes culturals – 31 de maig

A càrrec de:

· Pau Martinell, llicenciat en filosofia i màster en gestió cultural. Cap de Secció dels Centres Cívics de Girona a l’Ajuntament de Girona i ex director de diversos Centres Cívics de la comarca.

 

  1. Les organitzacions culturals. Marcs legals i jurídics – 7 de juny

A càrrec de:

· Taína López, directora de l’empresa de serveis de gestió, administració, formació i consultoria Alisis Cultural. Consultora especialitzada en sistemes culturals, gestora en l’àmbit del finançament de diversos projectes culturals i professora del Máster de Gestió cultural de la UOC, entre altres formacions.

· Nene Coca, responsable de l’assessoria cultural i gestoria d’entitats La Nuclear. Ha estat durant deu anys coordinador de l’Associació Gironina de Teatre, a més d’implicat en empreses i projectes com Produccions A.Paranoides, FITAG, Summercase, Inund’art, entre altres.

 

  1. Protecció dels drets de propietat intel·lectual i món digital – 21 de juny

A càrrec de:

· Cristina Calvet, advocada especialitzada en el sector cultural/artístic. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, entre altres formacions especialitzades a l’àmbit de la gestió cultural.

 

  1. Gestió financera de projectes culturals – 28 de juny

A càrrec de:

· Salvi Hernández, enginyer informàtic. Postgrau en Direcció de Tecnologies. MBA per EAE i creació d’empreses per ESADE. Programa de Direcció General PDG per IESE. Expert en assessoria i consultories empresarials en l’àrea de finances, de gestió de persones i de sistemes. Soci director de Sigma Consulting- Arekia. Docent en diverses universitats, escoles de negocis i empreses.

 

Les formacions són en modalitat on-line (plataforma Zoom)

De 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre

Podeu fer la inscripció a totes les sessions o a qualsevol d’elles en el següent formulari: https://forms.gle/NRgiLjQMn6LcFe6b9, i us enviaran l’enllaç del zoom per poder-vos connectar a la sessió.

 

Lloc: Online
Horari: De 18.30 a 20.30
Preu: -€

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H