Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Butlletí informatiu Moianès - Ofertes feina i subvencions d'habitatge - Març 21

Dimecres, 24 de març del 2021

OFERTES DE FEINA I SUBVENCIONS D'HABITATGE

L'AJUNTAMENT DE MONISTROL DE CALDERS OBRE UN PROCÉS DE SELECCIÓ PER LA PROVISIÓ DE DUES PLACES DE CONDUCCIÓ/PEÓ PEL SERVEI DE RECOLLIDA PORTA A PORTA I CREACIÓ D'UNA BORSA

fins el 2 d'abril de 2021

L'Ajuntament de Monistrol de Calders ha obert un procés de selecció per a la provisió de dues places interines de conductor-peó del servei de recollida porta a porta de Monistrol de Calders i creació d'una borsa de treball.

L'objecte del present procés de selecció és la contractació per part de l'Ajuntament de Monistrol de Calders de dos conductors/es - peró pel servei de recollida Porta a Porta, amb un contracte laboral interí,amb una jornada de 30 hores setmanals, de dimecres a diumenge, que s'iniciarà el mes d'abril de 2021

El termini de presentació de sol·licituds és fins el dia 2 d'abril a les 13:00h

Consulta l'anunci i les bases aquí!

 

+ informació

 


 

LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA OBRE CONVOCATÒRIA PER LES PLACES DE OPERADOR/A DE COMUNICACIONS I GUAITA- INFORMADOR/A PER LA CAMPANYA DEL PVI 2021

pendent data de publicació al DOGC

La Diputació de Barcelona, per preparar la campanya del Pla de Vigilància Contra Incendis Forestals 2021 ha publicat dues noves convocatòries per les borses S02/21 d'Operador/a de comunicacions i S03/21 de Guaita - informador/a.

Si vols consultar les bases pots fer-ho en aquest enllaç.

Les dates de presentació de sol·licituds resten pendents de la publicació de la convocatòria al DOGC. 

+ informació

 


 

Convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans corresponent al 2021

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

Va dirigit a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, que, a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més.

Terminis per la sol·licitud:

Del 6 de març al 30 d'abril de 2021

Requisits:

1. Tenir la residència legal a Catalunya

2. Tenir 65 anys o més a l'any natural de la convocatòria

3. Que la unitat de convivència tingui uns ingressos no superiors a 2,83 vegades l'IRSC. Taules d'ingressos de referència en matèria d'habitatge. Habitatge (gencat.cat)

4. Ser titular d'un contracte de lloguer de l'habitatge que sigui el seu domicili habitual i permanent. Cal estar-hi empadronat.

5. No pagar un lloguer mensual per l'habitatge superior a 800 euros.

6. Pagar el lloguer de l'habitatge per mitjà de transferència bancària, rebut domiciliat, o rebut emès per la persona administradora de la finca, com a mínim a partir del mes següent a la data de presentació de la sol·licitud.

 


 

 

 

Lloc: -
Horari: -
Preu: -€

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H