Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Butlletí dels negocis en traspàs al Moianès - Reempresa - Desembre 2019

Dijous, 12 de desembre del 2019

 

Si no visualitzes bé aquest missatge fes clic aquí

 

BUTLLETÍ INFORMATIU | NÚMERO 348 | Desembre 19

Consell Comarcal del MoianèsConsorci del Moianès

Butlletí dels negocis en traspàs al Moianès

Botiga de roba i complements per dona i home a Moià

Dilluns 9 de desembre

Se cedeix negoci amb 25 anys de trajectòria a Moià, dedicat a la venda al detall de roba i complements de dona i home. El negoci està consolidat i compte amb una clientela fidelitzada. La botiga està situada en el carrer més comercial de la ciutat. El local està totalment reformat; consta de magatzem, 2 provadors i un bany.

El preu de la cessió inclou: fons de comerç, estoc, mobiliari, taulells, expositors, estanteries, 2 bombes de calor, penjadors, diversos maniquins i accessoris per l'aparador, i instal·lacions elèctriques LED de baix consum. La cedent s'ofereix a acompanyar a la persona reemprenedora per a la bona transmissió de l'activitat.

+ info.

 

image_blank

 

Botiga de queviures i carnisseria a Collsuspina

Dilluns 9 de desembre

Se cedeix, per jubilació, botiga de queviures i carnisseria amb més de 40 anys de trajectòria, a Collsuspina (Moianès). Es tracta d'una botiga de queviures i venda de productes d'alimentació, congelats, drogueria, articles de regal, etcètera. Venda d'embotits tradicionals i productes càrnics frescos i de qualitat.

El local està en perfectes condicions de funcionament, i molt ben ubicat. No té competència a les proximitats. Té una clientela molt fidelitzada i clients de turisme de caps de setmana i vacances.

El preu de cessió inclou: el fons de comerç, taulells, vitrines, expositors de producte, caixa registradora, ús de l'obrador, cambres frigorífiques, estris i utillatge, picadora, i màquina de tall, entre d'altres. 

+ info.

 

image_blank

 

Botiga de roba de dona a Moià

Dilluns 9 de desembre

Es cedeix botiga de venda al detall de roba de dona amb una llarga trajectòria i al centre del poble. Disposa d’una clientela fidelitzada i estable. El local és molt lluminós i de fàcil accés. Té una superfície de 60m2, una terrassa de 20m2 i dos magatzems amb un total de 40m2. La botiga ofereix roba i complements de qualitat a través de marques reconegudes.

La cedent està disposada a fer assessorament i acompanyament inicial, i també una presentació dels proveïdors principals. El preu de la cessió inclou el fons de comerç i l’estoc de la roba.

+ info.

 

image_blank

 

Taller mecànic integral i reparació de planxa i pintura a Moià

Dimarts 10 de desembre

Se cedeix taller mecànic integral i reparació de planxa i pintura a Moià, amb més de 25 anys de trajectòria professional. El taller està ubicat al centre del poble i és de fàcil accés. El local té un total de 550 metres quadrats, i està distribuït en zona de taller i treball, despatx, magatzem, altell, lavabo amb dutxa, vestuari, cabina de pintura, zona de deixalleria.

El preu de cessió inclou tots els actius pel funcionament de l’activitat i les existències disponibles en el moment de la transmissió: fons de comerç, mobiliari, maquinària de diagnosi, banc d’estirada, alineació de direccions, 2 elevadors, màquina d’aire condicionat, programa informàtic de facturació, etc. Possibilitat de reemprendre tot el taller integral, o només el taller de reparació d’automòbil, o només el taller de xapa i pintura. Negociable.

+ info.

 

image_blank

 

 

 

Contacte:

Consell Comarcal del Moianès. Tots els drets reservats
Can Carner. Carrer Joies 11 - 13. 08180 Moià
Tel. 34 938 208 000
www.ccmoianes.cat

ico_facebookico_twitter

Subscriure el butlletí
Si no desitja rebre més informació clic aquí

Lloc: Moianès
Horari: -
Preu: -€

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H