Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Butlletí informatiu Consell Comarcal del Moianès: Subvencions i ajuts per empreses - Febrer 2021

Dilluns, 15 de febrer del 2021

NOTÍCIES IMPORTANTS! Ajuts econòmics, acreditació de competències, borses de treball i subvencions per la contractació

AJUT EXTRAORDINARI PER A PERSONES TREBALLADORES AFECTADES PER UN ERTO (COVID19) I A PERSONES AMB CONTRACTE FIX-DISCONTINU BENEFICIÀRIES DE LA PRESTACIÓ ECONÒMICA

del 15 al 25 de febrer de 2021

El Servei d'Ocupació de Catalunya obre el tràmit d'inscripció prèvia per sol·licitar l'ajut extraordinari dirigit a persones treballadores afectes per un ERTO a conseqüència de la COVID19 i a persones amb contracte fix discontinu beneficiàres de la prestació extraordinària. 

Aquest ajut serà econòmic en un sol pagament, l'import del qual es decidirà un cop tancat el període d'inscripció prèvia i es passi a sol·licitud. Els requisits per accedir són residir a Catalunya, estar afectat per un ERTO viu al desembre de 2020 o ser beneficiari de la prestació extraordinària com a fix discontinu.

El full d'inscripció serà actiu del 15 de febrer a les 09:00 al 25 de febrer a les 15:00 i s'haurà d'omplir amb les dades de la persona afectada i les de l'empresa en ERTO. S'haurà d'enviar de forma telemàtica a través de la pàgina web de l'Oficina de Treball (no requerix signatura electrònica).

Si necessites informació i/o suport per realitzar aquest tràmit posa't en contacte amb nosaltres!

Informació Oficina de Treball de Catalunya https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/ajuts-extraordinaris-per-al-manteniment-de-lactivitat-economica-enfront-la-covid-19-2021-/

 

image_blank

 

S'OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA DEL PROCEDIMENT ACREDITA'T

fins el 31 de març de 2021

Actualment està oberta una nova convocatòria del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals adquirires a través de l’experiència laboral o de vies no formació de formació. En aquesta ocasió per quasi 40 àmbits professionals com per exemple activitats auxiliars de magatzem, activitats comercials, administració i finances, atenció a persones en situació de dependència, automoció, cuina i gastronomia, emergències sanitàries, instal·lació de telecomunicacions, jardineria i floristeria, lleure, neteja, sistemes microinformàtics i xarxes o transport i logística, entre molts d’altres.

Si tens experiència laboral en un àmbit professional i/o has realitzat cursos de formació no homologats sobre aquesta professió i vols acreditar les teves competències homologant-se a un títol de formació professional, aquesta és la teva oportunitat!

Des del SOM et podem donar un cop de mà!

Fins al 31 de març de 2021 es poden presentar de forma telemàtica les sol·licituds de preinscripció al procés!

Si vols més informació pots consultar el següent enllaç http://acreditat.gencat.cat/ca/convocatories/2021/ o bé posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem en la realització dels tràmits que necessitis!

Anima’t i acredita’t!

 

image_blank

 

S'OBREN LES BASES PER LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL D'ENGINYERIA I D'ENGINYERIA INFORMÀTICA DEL CONSELL COMARCAL DEL MOIANÈS

del 15 de febrer al 12 de març de 2021

S'han publicat les bases de la convocatòria pública per la creació de dues borses de treball del Consell Comarcal del Moianès.

Una és d'Enginyeria per cobrir necessitats concretes prioritàries de caràcter temporal i/o vacants.

Consultar informació i bases aquí 

I l'altre d'enginyeria informàtica.

Consultar informació i bases aquí 

El termini per presentar sol·licituds per ambdues borses és del 15 de febrer al 12 de març de 2021.

 

image_blank

 

SUBVENCIÓ PER LA CONTRACTACIÓ DE PERSONES MAJORS DE 45 ANYS EN SITUACIÓ D'ATUR

del 20 de gener al 20 de novembre de 2021

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) fomenta la incorporació al mercat de treball per les persones majors de 45 anys en situació d'atur a través d'una subvenció per la seva contractació.

Aquesta subvenció va dirigida a persones físiques o jurídiques amb capacitat de contractar per oferir entre un 50 i un 100% de la jornada laboral subvencionada si es contracta una persona major de 45 anys que hagi estat a l'atur inscrita com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) durant 6 mesos en els últims 12. La subvenció és per contractes de mínim 6 mesos i màxims 12, o bé 18 mesos si és persones amb discapacitat. 

Per més informació podeu consultar aquí

O bé dirigir-vos al som@consorcidelmoianes.cat i us orientarem i oferirem suport en la tramitació.

 

image_blank

Consell Comarcal del Moianès
. Tots els drets reservats
Can Carner. Carrer Joies 11 - 13. 08180 Moià
Tel. 34 938 208 000
www.ccmoianes.cat

Lloc: -
Horari: -
Preu: -€

  |   Envia'm

Adreçes relacionadesC/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H