Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Agenda

Accions formatives per a les empreses del Moianès - Consorci del Moianès

Dimarts, 7 de novembre del 2017

Des del Consorci del Moianès es convoca a totes les empreses del territori a participar a dues accions formatives destinades a totes les empreses del Moianès per tal de donar recursos per continuar avançant en la qualitat empresarial del territori. Aquestes accions formatives són:

- Visita d'una bona pràctica en la creació de xarxes empresarials: Visita a la MIDIT (Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip) com a entitat impulsora de la iniciativa i posteriorment coneixerem la creació d'una xarxa empresarial de la mà de les empreses que en formen part, l'experiència CAE2020 (Comunitat d'aprenentatge empresarial). En acabat, es realitzarà una visita al Celler La Placeta on es farà una dinar degustació de productes de la terra a càrrec de la Deviteca (Espai gastronòmic).

Horari: Dia 7 de novembre a les 8h del matí
Lloc: a la plaça Catalunya
Preu: de la sortida és de 15€.


- Formació Direcció estratègica en clau de competències: noves estratègies, fórmules i models de direcció per al futur de la teva empresa. Aquesta formació té l'objectiu d'oferir eines pel desenvolupament competencial dels emprenedors/es, empresaris/es i dels seus equips per tal de crear valor i innovar, com a garantia d'èxit per a la sostenibilitat dels projectes i de les organitzacions. La formació va a càrrec de la Cresàlida, creixement i consolidació empresarial (consultora que ha realitzar les 2 taules sectorials realitzades). Adjuntem programa amb informació detallada del curs.

Horari: dijous de 4 a 8 del vespre els dies 9, 16, 23 i 30 de novembre
Lloc: Can Carner. Moià.
A qui va dirigit:
- A persones empresàries i emprenedores amb capacitat de decisió en els aspectes més estratègics de les seves organitzacions i que estiguin en un moment de canvi o creixement.
- Empreses que tenen una missió orientada a l'interès en les politiques d'innovació, tecnologia, responsabilitat social, equip humà, etc.


Inscripcions: omplir el formulari o informar-se al Servei d'Empreses del Consorci del Moianès a través del correu electrònic a empreses@consorcidelmoianes.cat o via telefònica al 938 301 418.

Lloc: Barcelona - Moià
Horari: varis€

  |   Envia'm
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H