Activa el javasscript per a veure correctament el carroussel d'imatges a la capçalera i poder ampliar les imatges sense canviar de finestra

Ajuntament de l'Estany

Hort del Sagalés i Jardins del Mossèn
L'Estany vista globus 1
L'Estany vista globus 2
Carretera i campanar, nevat
1 2 3 4
  |  Mida text 
  
  |  Castellano

Destaquem

S'obre el termini per sol.licitar els ajuts a les famílies, del municipi de l'Estany, amb infants que cursin P3 a 4t d'ESO, per la realització de sortides i colònies escolars, activitats extraescolars esportives oganitzades des de l'AMPA de les escoles i material escolar (aportació fixa de 60 euros). La sol.licitud s'haurà de presentar com a màxim el 3 de febrer de 2017 a l'ajuntament. Podeu accedir a les bases reguladores i al model de petició clicant el títol.
Oferta de treball d'un peó de serveis de manteniment amb un contracte per obra o servei determinat temporal a temps parcial, amb durada d'un any, per realizar el projecte pilot de recollida selectiva de vidre porta a porta i de neteja de la xarxa viària del municipi de l'Estany. Podeu accedir a les bases del concurs clicant al títol.
Es publica l'anunci de la llista d'admesos i exclosos del procés selectiu per a contractar un peó per desenvolupar el projectes pilot de recollida d'escombraries del vidre porta a porta i de neteja de la xarxa viària amb un contracte laboral temporal a temps parcial. Podeu consultar l'anunci accedint a l'enllaç següent:
Estació meteorològica
Instagram #viulestany
<a target="_blank" rel="nofollow" href="http://www.youtube.com/watch?v=dJmEslC-CCE">Vídeo a Youtube</a>
Vídeo Imagina l'Estany
 
C/ Doctor Vilardell, 1 • 08148 L'Estany • T. 938 303 000 • F. 938 303 251 • NIF P0807800H